L’Ajuntament torna a insistir a revisar la planificació de reobertura del CAP i el consultori de la Colònia a CatSalut i l’ICS

Dijous, 16 de juliol de 2020 a les 14:00

Avui els representants dels Ajuntaments de municipis de menys de 20.000 habitants del Consell Comarcal del Baix Llobregat hem tingut una reunió telemàtica amb els responsables de CatSalut i de l’Institut Català de la Salut (ICS) per tractar els criteris d’obertura dels CAPs i consultoris i per valorar la situació sanitària actual a la nostra comarca.

Des del nostre municipi hem tornat a insistir a revisar la planificació de reobertura del nostre CAP i el consultori de la Colònia Güell, així com manifestar la dificultat que tenen moltes persones per desplaçar-se a altres poblacions per rebre l’atenció primària que necessiten.

Els responsables de CatSalut i l’ICS ens han tronat a manifestar que durant l’estiu s’ha reorganitzat i concentrat l’atenció primària per la manca de professionals actual i la necessitat de fer vacances. També ens han informat de les limitacions d’espais de molts CAPs i consultoris per fer circuits diferenciats per atendre pacients amb simptomatologia COVID i els que tenen altres patologies.

Ens han traslladat també que la situació actual de la pandèmia a la comarca està controlada però que cal seguir alerta i no relaxar-se en el seguiment de les recomanacions sanitàries, que són DISTÀNCIA, MANS i MASCARETA.

Els ajuntaments hem mostrat la nostra total disposició per seguir col·laborant plegats per evitar la propagació del virus als nostres municipis.

Ens hem tornat a emplaçar de nou per fer seguiment de la situació el pròxim dijous 30 de juliol.

Darrera actualització: 16.07.2020 | 16:49