Mesures contra la Covid-19 a Catalunya prorrogades fins al 10 de desembre

Divendres, 26 de novembre de 2021 a les 10:00

A partir del 26 de novembre, s’amplia l’ús del certificat COVID digital a la restauració, gimnasos, centres esportius i a les visites a les residències de gent gran.

Tal com ha informat el govern de la Generalitat de Catalunya, l’actual situació epidemiològica aconsella continuar amb el nivell en les restriccions vigents de les darreres setmanes.

Això vol dir que continuarà vigent com fins ara la prohibició de menjar i beure al carrer entre la 01.00 h i les 06.00 h, així com la prohibició de vendre alcohol a les botigues de conveniència entre les 22.00 h i les 06.00 h.

A més, a partir del 26 de novembre, s’especifiquen nous àmbits en què caldrà presentar el certificat COVID digital de la UE, que serà obligatori per accedir a zones interiors de restaurants, locals d’oci nocturn, gimnasos, celebracions amb ball en recintes tancats i també per a visitants de residències de gent gran.

Aquestes mesures es prorroguen fins al 10 de desembre.

Pel que fa als equipaments municipals, a partir d’avui caldrà presentar el passaport COVID per accedir a les instal·lacions interiors del gimnàs i sales del Pavelló Poliesportiu Municipal. 

El certificat COVID el poden sol·licitar les persones que: 

· S'hagin vacunat amb pauta completa.
· Hagin passat la malaltia en els últims 6 mesos i tinguin una PCR positiva.
· Tinguin una prova diagnòstica negativa d'un centre autoritzat per Salut

 Descarrega el certificat COVID a la Meva Salut en aquest enllaç.

 

Darrera actualització: 26.11.2021 | 12:33