Nou programa d’atenció psicològica LGBTI

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 15:00

La xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya (Xarxa SAI) i el Col·legi de Psicologia de Catalunya han posat en marxa un nou programa d'atenció psicològica per atendre persones LGBTI que puguin patir una situació d’angoixa a causa del confinament.

El Servei d'Atenció Integral Baix Llobregat és un servei adreçat principalment a les persones LGBTI dels municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca del Baix Llobregat, i de tots aquells municipis que no disposin d'un Servei d'Atenció Integral municipal.

Durant l'estat d'alarma la xarxa SAI es manté activa a través del seu correu electrònic sai@elbaixllobregat.cat per seguir donant resposta a situacions de discriminació i acompanyament, suport o informació en relació a la diversitat sexual i de gènere.

La Xaxa SAI ofereix un servei de proximitat on es poden adreçar qüestions sobre diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

Ofereix una atenció integral a les persones LGBTI donant suport específic per presentar incidències i denúncies per discriminació per raó d'orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere i per realitzar determinats tràmits.

Darrera actualització: 17.04.2020 | 14:21