Reforcem la recollida d’envasos lleugers i de paper-cartró i continuem amb la desinfecció diària d’espais públics

Dimarts, 7 de d’abril de 2020 a les 15:00

L’Ajuntament ha augmentat la freqüència de la recollida d’envasos lleugers i de paper-cartró a tot el nucli urbà, Colònia Güell, Sant Roc, Can Via i Cesalpina. Ara la recollida es realitza tres dies a la setmana: dilluns, dijous i dissabte.

Amb aquesta mesura volem evitar l’acumulació de residus als contenidors davant l’augment de deixalles que es generen a les llars com a conseqüència del confinament decretat per l’estat d’alarma.

Pel que fa a la neteja i desinfecció amb hipoclorit sòdic (lleixiu) dels espais públics de més afluència, continuem amb les actuacions diàries. El Rebelde realitza la desinfecció dimarts, dijous i dissabte, i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Boi la fa dilluns, dimecres i divendres

Es netegen i desinfecten el terra i parets dels espais de més afluència de persones: policia local, supermercats i botigues d’alimentació, forns, farmàcies, Oficina de Correus, estancs, quioscos i botigues d’alimentació d’animals.

També es desinfecten baranes i elements urbans, papereres, contenidors d'escombraries i parades d'autobús a tot el municipi.

Darrera actualització: 15.04.2020 | 02:10

Imatges

Neteja espais públics Neteja espais públics Neteja espais públics