Consulteu el nou calendari fiscal per a l’any 2020

Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 15:30

L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló i l’Organisme de Gestió Tributària han aprovat el nou Calendari Fiscal per a l’any 2020. S’ajornen els terminis de pagament d’impostos i taxes municipals domiciliats, i en el cas dels tributs no domiciliats s’amplia el termini de pagament.

Aquesta és una de les mesures econòmiques que l’Ajuntament va anunciar per tal de donar suport a les famílies davant l’impacte econòmic que ha provocat l’actual emergència sociosanitària.

Podeu consultar el calendari en aquest enllaç, o descarregar-vos el document pdf.

Pel que fa als contribuents que no tenen domiciliats el pagament de l’Impost de Bens Immobles (IBI) i de l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), al web de l’Organisme de Gestió Tributària https://orgtn.diba.cat/ca/ poden obtenir el document de pagament, si encara no l’han rebut, i pagar al moment amb targeta bancària accedint amb les dades del DNI, sense necessitat de certificat digital.

Pel que fa a l’IVTM, els contribuents que no el tenen domiciliat i han rebut la carta de pagament on s’indica com a termini el 4 de maig, han de tenir en compte que aquest termini s'ha allargat fins al 2 de juny. Podran fer el pagament amb aquesta carta i sense recàrrec, sempre que es faci abans del dia 2 de juny.

Darrera actualització: 04.05.2020 | 08:41