El pagament de l’Impost de Vehicles s’endarrereix fins al 2 de juny

Dimarts, 7 d'abril de 2020 a les 19:30

L'Ajuntament i l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona han acordat endarrerir el període de pagament de l'Impost de Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) al 2 de juny. Aquesta és una de les mesures que s'ha adoptat per a compensar els greuges econòmics que la crisi de la COVID-19 pot provocar sobre les famílies. Si ja heu rebut la carta de pagament, i us indica com a termini el 4 de maig, tingueu en compte que aquest termini s'ha allargat fins al 2 de juny.

El dia 3 de març, abans d'acordar endarrerir la data de pagament, l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona va enviar les cartes de pagament corresponents a l'Impost de vehicles de tracció mecànica (IVTM) de l'exercici 2020 als contribuents que no tenen domiciliat el seu pagament. Actualment, aquelles persones estan rebent les esmentades cartes en els seus domicilis.

Malgrat que aquestes estableixen el dia 4 de maig com el darrer per efectuar el pagament en voluntària, l'Ajuntament i l'ORGT van acordar allargar aquest període fins al dia 2 de juny.

En aquest sentit l'Organisme ha establert les mesures tècniques necessàries per poder fer el pagament amb la mateixa carta i sense recàrrec, sempre que es produeix, com s'ha esmentat abans, com a molt tard el dia 2 de juny.

Pel que fa a les persones que tenen la domiciliació actualitzada, veuran descomptat el càrrec a principis del mes de juny.

Darrera actualització: 14.04.2020 | 23:00