L'alcaldessa de Santa Coloma demana consensuar i impulsar propostes a nivell comarcal per sortir de la crisi

Dissabte, 9 de maig de 2020 a les 13:00

L'alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló, Anna Martínez, i el regidor de Promoció Econòmica, Abel Anguiano, van inaugurar dijous el Cicle de trobades virtuals amb alcaldes i alcaldesses del Baix Llobregat eFòrum, on van donar a conèixer als empresaris del municipi les principals mesures per fer front a la crisi de la COVID-19 i van escoltar les necessitats i propostes del col·lectiu empresarial que hi va participar.

Anna Martínez, ha traslladat als empresaris del municipi "la urgència de treballar conjuntament, consensuant idees i propostes, a nivell de la comarca del Baix Llobregat per anar tots a una", tal com diferents entitats i administracions del territori han posat de manifest a les reunions que mantenen periòdicament amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat. També ha explicat les accions que des de l'ajuntament es porten a terme per escoltar i acompanyar els comerços del municipi a l'adaptació de les diferents fases de tornada a la normalitat, i la ferma voluntat de poder arribar a totes les empreses de la ciutat per anticipar-se als seus problemes i reivindicacions. Segons dades oficials, a Santa Coloma de Cervelló s'han produït 77 ERTOs, que afecten actualment a 647 persones treballadores, el que suposa pràcticament el 50% de les empreses del municipi.

Anna Martínez ha posat sobre la taula un dels principals reptes que té l’ajuntament al municipi, resoldre la problemàtica dels polígons industrials de Santa Coloma de Cervelló, que pateixen des de fa temps greus problemes urbanístics i jurídics que cal resoldre per poder disposar de tots els serveis i subministraments. Tant l'Alcaldessa com les empreses de la zona s'han marcat com a prioritat solucionar aquesta problemàtica.

Aquest cicle de trobades virtuals entre responsables polítics municipals i empresaris està organitzat per l’Associació Empresarial del Baix Llobregat (AEBALL), i permet a les empreses de cada municipi conèixer les principals mesures que l'administració local està posant en marxa per fer front a la crisi de la COVID-19, i als governs municipals conèixer les necessitats del seu teixit empresarial. La setmana vinent estan programats nous eFòrums amb els principals responsables polítics dels municipis de la comarca.

Darrera actualització: 09.05.2020 | 13:23