Mercat de Pagès de la Colònia Güell

Horari: Dissabtes de 9h a 14h
LLoc: Camet de la Colònia Güell

El Mercat de Pagès és una iniciativa promoguda per pagesos del municipi i de la Comarca, i que compta amb el suport de l'Ajuntament i del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Al Mercat de Pagès podreu trobar fruites i verdures fresques, de qualitat i de proximitat, algunes d'elles de producció ecològica, i totes amb el segell de qualitat Producte FRESC del Parc Agrari, un distintiu que trobareu als punts de venda de productes que es cultiven en l'àmbit del Parc Agrari del Baix Llobregat, i que excel·leixen per la seva frescor, qualitat i origen, així com per haver estat produïts amb el saber fer de la pagesia de la comarca. El mercat de pagès tindrà continuïtat tots els dissabtes de 9 a 14 hores al Camet de la Colònia Güell.

De la terra a la taula és un vell concepte de venda directa entre el productor i el consumidor, sense que intervinguin transports o intermediaris, aconseguint així productes molt frescos a preus molt adequats. A través de la venda directa de fruites i verdures, els productors de la comarca també volen sensibilitzar els i les consumidores del paper que desenvolupa l'agricultura a la comarca del Baix Llobregat i de la necessitat de garantir una agricultura viable econòmicament a la comarca.

Aquesta iniciativa protagonitzada per pagesos del municipi reforça les accions que l'ajuntament està desenvolupant en el seu projecte de promoció econòmica, dinamitzant i promovent l'oferta comercial, turística i empresarial al municipi.

Camet (Colònia Güell) - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Lloc web: les-receptes-del-mercat.webnode.es/sobre-mi/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 24.01.2018 | 10:56