Agrupació d'Artistes de Santa Coloma de Cervelló

La qualitat dels treballs exposats a la Primera Mostra d'Art que es celebrà a Santa Coloma de Cervelló l'any 1987 va engrescar els artistes locals a agrupar-se i formar una entitat que els permetés aprendre, compartir i perfeccionar les arts plàstiques. L'Agrupació d'Artistes va néixer doncs per donar resposta a les inquietuds dels artistes locals. El foment de la cultura i de les Belles Arts ha estat sempre la motivació d'aquest col·lectiu.

De les hores ençà han desenvolupat una activitat força important. Concursos de pintura i fotografia, mostres, exposicions i tallers nodreixen la trajectòria de l'Agrupació. La Mostra d'Art ha esdevingut una cita obligada per a tots els artistes locals. Cada dos anys, els creadors tenen l'oportunitat d'exposar la seva obra: pintura, escultura, ceràmica, fotografia, joieria, floristeria, punt de creu, papiroflexia, tapís, macramé i marqueteria. Tots els arts hi són presents.

L'Agrupació d'Artistes disposa d'un fons documental integrat per programes, catàlegs, vídeos de la Mostra d'Art i la revista Art i Cultura edita per l'agrupació.

Actualment l'Agrupació d'Artistes organitza l'Escola de Pintura, que es realitza al Centre Cívic Can Baruta els dilluns de 15 a 20 hores.

Lluís Pascual Roca, 2-4 (CENTRE CÍVIC CAN BARUTA) - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 16.01.2019 | 10:22