Club Esportiu Rítmica Mediterrània

El Club Esportiu Rítmica Mediterrània inicia la seva activitat al setembre del 2008.

Treballem la iniciació a la gimnàstica rítmica des dels 3 anys. Al principi es tracta de treballar la psicomotricitat i la iniciació a aquesta modalitat esportiva. Les nenes s'inicien en el club i en els col·legis amb els quals el Club treballa, i a poc a poc s'incorporen als diferents nivells de competició (promoció, escolars, pre-competició i competició nacional).

És la nostra directora tècnica i entrenadores les que fan un seguiment de totes les nenes per anar situant-les en els diferents nivells de competició, segons les seves aptituds i la seva evolució.

Malgrat la curta vida del club, aquest alberga ja dues disciplines: la Gimnàstica Rítmica i el Ballet. La intenció és que en un futur hi hagi la possibilitat d'oferir més esports als nostres socis. En el nostre club trobarà l'equip i grup correctes per al seu nivell i edat. La Gimnàstica Rítmica es caracteritza per desenvolupar un gran nombre de qualitats bàsiques com són la coordinació, l'atenció, la concentració, la musicalitat, l'equilibri, a part de les qualitats físiques que es treballen dia a dia, que són la flexibilitat i elasticitat, la potència, l'agilitat, la força i la destresa amb l'aparell.

En la Gimnàstica Rítmica tenim la modalitat individual, que potencia l'esperit de superació personal, i també la modalitat de conjunts on es desenvolupa l'esperit d'equip i la col·laboració entre tots i totes les gimnastes.

Av. Països Catalans, 1-3 (Pavelló Poliesportiu Municipal) - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 647572997
Adreça electrònica: ritmica.mediterrania@gmail.com
Lloc web: ritmicamediterrania.com/inicio/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.05.2022 | 15:37