Coral Salvana

La coral Salvana és una coral d'adults que neix l'11 de gener de 2018 a Santa Coloma de Cervelló on té la seva seu social a l'edifici Centre Cívic de Can Baruta.

La Coral Salvana és hereva de l'anterior "The Mamas & The Papas", coral iniciada el 21 de maig de 2014, per iniciativa de l'AMPA de l'Escola Llor de Sant Boi de Llobregat a partir de diferents suggeriments rebuts per part de pares i mares dels alumnes del centre. Des d'aleshores, hem participat en diferents esdeveniments, tant en l'àmbit de les activitats regulars de l'escola (concerts de nadal) com a recintes tan especials com el Palau de la Música de Barcelona (XVè Aniversari de l'Escola d'Iniciació Musical del Llor), el Teatre Fontova i la Cripta Gaudi de la Colònia Güell. També el 2017 vam col·laborar amb el Simfònic i els seus padrins, el grup de rock català Sopa de Cabra al parc del laberint d'Horta i vam actuar a la vila d'Abrera al Centre Polivalent de la ciutat en companyia de la Coral Contra-punt d'Abrera.

Com a Coral Salvana actuarem l'any 2018 a la festa de la Cirera i als tastets musicals de Santa Coloma de Cervelló i a la residència geriàtrica de Sant Boi de Llobregat. El 23 de març del 2019 actuarem com a coral convidada al XXXIV Musicoral del Baix Llobregat a la vila de Sant Climent de Llobregat.

La coral està formada per uns 20 cantaires; el president de l'entitat és Josep Molina i la directora de la coral Marylin Socarrás.

Nom de contacte: Directora: Marylin Socarràs - President: Josep Molina Fortón
Adreça electrònica: coral.salvana@gmail.com
Lloc web: www.facebook.com/coral.salvana.5
Darrera actualització: 16.09.2019 | 15:30