Biblioteca Pilarín Bayés

La biblioteca Pilarin Bayés de Santa Coloma de Cervelló és un servei públic municipal obert a tota la població, que té com a missió satisfer les necessitats d'informació, d'educació permanent i de lleure a tots els ciutadans en un espai de convivència.

Inaugurada l'any 2002, està situada en un edifici de nova construcció de 650 m2, i disposa d'una sala polivalent per a exposicions, conferències i activitats culturals.

Ofereix un fons de 29.500 llibres, 6.000 documents audiovisuals, 98 títols de revistes i 7 diaris, així com un fons local sobre el municipi. La biblioteca té diferents centres d'interès: racó de pares, espai dones, medi ambient i espai de l'opositor. També des de la biblioteca es pot accedir a recursos d'informació d'accès en línia, actualment hi ha 16 subscripcions.

La biblioteca Pilarin Bayés depèn de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona. Forma part de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Les biblioteques del municipi disposen d'una xarxa sense fils Wi-Fi (Wireless Fidelity), de forma que us podeu connectar a internet des de qualsevol punt de la biblioteca amb els vostres dispositius mòbils (ordinador portàtil, agenda personal digital (PDA), telèfon mòbil de tercera generació...). Només cal el número de carnet de la biblioteca i el PIN és la vostra data de naixement (es recomanable que el canvieu)

Passatge Maria Mercè Marçal, s/n - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Júlia López Ruiz (Directora)
Telèfon: 936 341 358
Adreça electrònica: b.sta.colomac.pb@diba.cat
Lloc web: bibliotecasantacolomadecervello.blogspot.com.es/
Horari:  
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 15 a 20 h.
Dijous, de 10 a 20 h.
Dissabtes, de 10 a 13:30 h.
De l’1 de juny fins al 30 de setembre la bibliteca no obre els dissabtes.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 13.02.2024 | 11:15