Espais Familiars La Masieta

La Masieta és un espai de trobada per a famílies amb infants de 0 a 6 anys.

Al Centre Cívic Can Baruta us oferim un espai on podreu gaudir dels temps lliure en família, i us proposem diferents activitats per acompanyar-vos durant la criança dels vostres fills i filles. El nostre principal objectiu és que us hi trobeu com a casa.

Espai familiar

Servei orientat a famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Espai de joc i relació on, a través de materials i propostes d'activitats, les famílies teniu la possibilitat de veure els infants en acció fora de l'àmbit familiar. La Masieta té com a principal objectiu fer-vos sentir com a la vostra llar. Aquí podreu intercanviar experiències, parlar sobre temes del vostre interès, compartir dubtes, neguits, vivències i habilitats sobre la criança amb altres famílies, i rebre acompanyament, orientació i suport per part de dues educadores.

Preu: 3 € la sessió

Escoleta

Servei orientat als infants inscrits a l'Espai Familiar.

L'Escoleta serà el primer espai de joc i relació fora de l'entorn familiar, on els vostres fills i filles trobaran elements i materials amb què podran experimentar i descobrir lliurement. Els infants es quedaran acompanyats per les educadores de l'Espai Familiar. El nostre objectiu és crear un espai on els infants se sentin tranquils, segurs i lliures.

Horari: Dijous de 10.00 h a 12.00 h
 

Ioga nadons i embarassades

Sessions de ioga orientades a famílies amb nadons fins a 1 any i mares embarassades.

El ioga ens permet prendre consciència de la respiració. Ens ajuda a relaxar-nos i asserenar-nos. Fomenta la confiança i intuïció en una mateixa i potencia la relació amb el nadó. Les sessions són guiades per una professional especialitzada en ioga amb infants.

Horari: Dilluns de 10.30 h a 11.30 h
 

Ioga respir

Sessions de ioga dirigides a adults.

Mentre pares i mares fan la sessió de ioga, els infants podran estar jugant a la sala del costat acompanyats d'una educadora.

Horari: Dijous de 17.30 h a 18.30 h
 

Pequeteca

Dos dimecres al mes (consulteu l'agenda d'actes del web)

Cal inscriure’s enviant un correu electrònic a espaisfamiliars.stc@gmail.com
Preu: 3 € per sessió. Preu per família | Places limitades

Espai per compartir moments de joc entre adults i infants de 3 a 6 anys.

A les sessions podreu gaudir de La Masieta i el seu jardí, on trobareu diferents propostes de joc adaptades a totes les edats. Podreu gaudir d'una zona amb cafetera, infusions i refrescos per fer més còmode l'estança dels adults. També podreu fer ús de l'Espai d'Art, una sala on els infants trobaran materials i propostes per deixar córrer la imaginació i desenvolupar la creativitat amb pintures, cavallets, fang, plastilina, colors... Un cop al mes realitzarem una petita activitat guiada pels usuaris de la Pequeteca que s'hi vulguin engrescar.

Horari: Dimecres de 17.30 h a 19.00 h (dos dimecres al mes)
 

PREUS

  • 1 activitat: 25 € / mes (preu per família)
  • 2 activitats: 40 € / mes (preu per família)
  • Pequeteca: 3 € / sessió (preu per f

c/Lluís Pascual Roca, 2-4 (Centre Cívic Can Baruta) - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Adreça electrònica: espaisfamiliars.stc@gmail.com
Lloc web: tempsenfamilia.blogspot.com/
Darrera actualització: 12.11.2019 | 10:33