Institut Montpedrós

Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat.

A l’institut Montpedrós apostem per l’educació integral d’uns aprenents que han d’entendre i atendre el món en el qual viuen.

Orientem i acompanyem l’alumnat i les famílies per tal que desenvolupin al màxim les seves capacitats i interessos. Mantenim viu l’enllaç pedagògic amb les escoles de primària del municipi i amb altres centres en xarxa de la zona educativa. Entenem que l’intercanvi d’experiències i l’aprenentatge sobre com aprenen les noies i nois d’avui ha de ser el nucli de la nostra pràctica.

A més, hem crescut i ja podem garantir les dues modalitats de batxillerat que fins ara hem ofert a la nostra població: Humanitats i ciències socials, i Ciències i tecnologia. L’enfocament plurilingüe i el treball interdisciplinari s’ajusten a la visió del nostre institut, orientat cap a l’excel·lència educativa en un context d’equitat, basat en una cultura de qualitat i innovació, amb capacitat d’adaptació, obert i integrat al seu entorn sociocultural i econòmic.

Parlem d’un centre amb iniciativa i dinamisme, que educa i forma persones, sensible a les noves tecnologies, i que pretén que tots els membres de la comunitat educativa s’hi identifiquen, hi participin i hi col·laborin activament, amb vocació de treball en equip i esperit de millora contínua.

Esquirol, 9 - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 645 35 74
Adreça electrònica: insmontpedros@xtec.cat
Lloc web: www.institutmontpedros.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.02.2022 | 10:44