Llar d'Infants Municipal Rojas Feliu

Escolaritza infants de 4 mesos a 3 anys.

MATRÍCULA LLAR D’INFANTS

El termini per a presentar la sol·licitud és del 17 de juny al 23 de juny de 2020, ambdós inclosos.

Ateses les mesures de confinament per la COVID-19, aquesta es realitzarà de manera telemàtica.

Com ho has de fer:
1. Emplenar el model de sol·licitud específica.

2. Presentar la sol·licitud telemàticament a través de la Seu Electrònica mitjançant instància genèrica i adjuntant el model de sol·licitud específica i la documentació oportuna escanejada o fotografiada (requereix autenticació)

3. O bé enviar un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de l'ajuntament scc.educacio@santacolomadecervello.cat amb el model de sol·licitud degudament emplenat i la documentació oportuna escanejada o fotografiada.

*De manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica es podrà demanar cita prèvia a l'Ajuntament:


PLA D’OBERTURA LLAR D’INFANTS ROJAS FELIU
Pel que fa al Pla d’obertura a la llar d'infants Rojas Feliu previ a l’inici de les activitats presencials amb infants, estem treballant per tenir-ho tot preparat en l’arribada de la Fase 2 al nostre municipi ( 8 de juny). Però cal remarcar que només s´obrirà la llar si totes les mesures sanitàries estan llestes aquest dia. Si no s’haurà de programar una nova data. Podeu llegir el pla d'obertura en aquest document pdf.

El primer cicle d'educació infantil (de 0 a 3 anys) és una etapa cabdal pel desenvolupament dels infants i base de posteriors aprenentatges. L'objectiu en aquest cicle és el desenvolupament global de l'infant, a nivell físic, afectiu, cognitiu i social, amb vivències lúdiques basades en l'experimentació i dins d'un ambient amb forts vincles afectius que donen confiança i seguretat.

La Llar d'Infants Rojas Feliu acull infants d'edats compreses entre les 16 setmanes i els 3 anys, distribuïts segons edat i criteris pedagògics. La llar compte amb diferents espais, tant interiors com exteriors, que respecten i potencien les seves necessitats i el seu desenvolupament. També oferim servei de menjador i horaris flexibles. Els nens i nenes són atesos per professionals amb una llarga trajectòria i experiència.

Cirerers, 2 - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 645 04 52
Adreça electrònica: a8060800@xtec.cat
Lloc web: rojasfeliu.blogspot.com
Horari:  
Horari lectiu: de 9 a 12 hores i de 15 a 17 hores Servei d'acollida: de 8 a 9 del matí i de 17 a 18 hores.
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 01.07.2020 | 14:12