El Pavelló Poliesportiu Municipal té previst reprendre l’activitat esportiva a partir del setembre

Dimarts, 14 de juliol de 2020 a les 13:00

A partir del mes de setembre, i sempre que l’evolució de la pandèmia ho faci possible,  és previst reprendre l’activitat al Pavelló Poliesportiu Municipal amb les garanties de seguretat i les mesures que la situació sanitària exigeixin.

Perquè no deixis de practicar esport, a partir d’avui i durant set setmanes, et proposem un seguit d’activitats dirigides que podràs seguir des del Canal de You Tube del Poliesportiu i fer a casa o a on estiguis de vacances. Hi trobaràs els vídeos que els monitors i monitores del Pavelló Poliesportiu Municipal van preparar per continuar amb l’activitat esportiva durant el confinament. Ara compartim aquests vídeos perquè tothom pugui posar-se en forma. La proposta és molt àmplia, amb sessions d’abdominals, crostrain, fitdance, just pump, pilates, Crosfrit, tonificació, body mind, TBC i GAC.

I recorda que fins al 31 de juliol també pots practicar activitat física dirigida amb el programa Connecta’t amb l’esport a l’aire lliure al Camp de Futbol Municipal Eusebi Güell.

Darrera actualització: 14.07.2020 | 15:20