La Biblioteca Pilarin Bayés oferirà servei de préstec a partir de demà dimecres 3 de juny

Dimarts, 2 de juny de 2020 a les 18:30

La Biblioteca Pilarin Bayés oferirà servei de préstec i de retorn de documents a partir de demà dimecres 3 de juny. Ja fa uns dies que el personal de la biblioteca està treballant per preparar la reobertura de serveis de manera esglaonada, segons marquen les diferents fases de desconfinament i seguint les mesures de seguretat i protecció.  

Cal reservar els llibres, revistes o cd que vulgueu agafar en préstec enviant un correu electrònic a b.sta.colomac.pb@diba.cat, o omplint el formulari de cita prèvia que trobareu a la Biblioteca virtual. També podeu trucar a la biblioteca al telèfon 93 634 13 58. L’accés al préstec i recollida de documents reservats es farà per la porta del carrer Eusebi Jover, donat que per motius de seguretat no es podrà accedir a la sala de lectura. L’ús de mascareta serà obligatori.

El retorn de documents es farà a la bústia de retorn 24 hores que hi ha a la porta principal de la biblioteca.

Degut a les restriccions del moment en què ens trobem, durant aquests dies no es podrà accedir a la col·lecció ni a la sala de lectura, i tampoc es podrà fer ús dels ordinadors. Per al moment, no hi haurà servei de préstec interbibliotecari.

Horari del servei de préstec:
Dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 16:30 a 19:30 h. Dijous, de 10:00 a 13:30

Darrera actualització: 09.07.2020 | 10:48