Es renoven els càrrecs del Consell d'Infants de cara al nou curs

Dijous, 21 de novembre de 2019 a les 09:30

Dimecres 20 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Infància, es va celebrar l'acte de constitució del nou Consell d'Infants de Santa Coloma de Cervelló a la sala de Plens de l'Ajuntament.

En aquest acte vam donar la benvinguda als nous consellers i conselleres de 5è de les Escoles Colònia Güell i Pla de les Vinyes que aquest any s'incorporen al Consell, i que acompanyaran als consellers i consellers "veterans" que aquest any han passat a 6è.



Any rere any veiem consellers i conselleres cada cop més conscients de la importància del seu paper participatiu. Ahir vam poder veure un equip amb molta empenta i ganes de treballar!

Així doncs, aquest curs ja tenim el Consell d'Infants a punt per començar a treballar. Com a ciutadans i ciutadanes de ple dret de Santa Coloma de Cervelló, els nostres infants contribuiran amb la seva particular mirada en les propostes i decisions que han de millorar el nostre municipi.

El Consell d'Infants aquest curs entoma una de les propostes fetes pels consellers i conselleres el curs passat, i començarà amb la campanya per indicar els espais del municipi accessibles a les persones amb mobilitat reduïda.

Un Consell d'Infants jove i amb empenta

El Consell d'Infants es va crear al nostre municipi el gener del 2015, i forma part de la Xarxa de Participació Infantil de la Diputació de Barcelona. El Consell reuneix a vint-i-dos nois i noies de 5è i 6è de les dues escoles del municipi que, en representació dels seus companys i companyes, debaten i fan propostes concretes a l'Ajuntament per tal de millorar el municipi.

El Consell d'Infants permet una dinàmica de treball rica i participativa, on els consellers i les conselleres interactuen, dialoguen i confronten opinions, fins a arribar a consensuar propostes per al bé comú i l'interès públic. Són valors i actituds fonamentals per a la convivència en democràcia.

Darrera actualització: 21.11.2019 | 09:53