Ajornats els tràmits de preinscripció i matrícula de totes les etapes educatives

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 10:00

A causa de l’entrada en vigor del Reial decret 463/2020, pel qual es declara l’estat d’alarma pel COVID-19, el Departament d’Educació ha ajornat tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes.

Aquest ajornament afecta, per tant, als tràmits de preinscripció i matriculació a la Llar d’Infants Municipal Rojas Feliu, a les escoles Pla de les Vinyes i Colònia Güell i a l’Institut Montpedós.

El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals. 

S’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tant aviat com sigui possible.

Pel que fa a les portes obertes, malgrat a la majoria de centres educatius del municipi es van poder fer, excepte la última data a l’escola Pla de les  Vinyes i totes les de la Llar d’Infants Rojas Felius, us animem a ver visites telemàtiques a través de les seves pàgines web!.

Cliqueu per seguir tota l'actualitat del Departament d'Educació.

Darrera actualització: 30.03.2020 | 20:16