Comença el nou curs escolar a Santa Coloma de Cervelló

Dimecres, 6 de setembre de 2023 a les 09:00

L’Ajuntament ha millorat l’accessibilitat dels centres i la seva adaptació a les altes temperatures

El dimecres 6 de setembre comença un nou curs escolar, que al nostre municipi comptarà amb més de 1.200 alumnes en els diferents centres educatius de què disposem. Per tal de poder garantir l’escolarització de tots els infants i joves, l’Ajuntament ha posat en marxa de manera excepcional el curs a la Llar d’Infants Municipal Rojas Feliu amb la creació d’un nou grup que permetrà assumir el total de la demanda de places.

Millores als centres

Per a preparar l’inici del curs, des del consistori s’han desenvolupat diverses actuacions dirigides a millorar les instal·lacions dels centres i dels seus entorns. En aquest sentit, destaca la col·locació de ventiladors a les dues escoles del municipi, Pla de les Vinyes i Colònia Güell, amb la corresponent autorització del Departament d’Ensenyament i l’aportació extraordinària feta a través de l’AFA de l’Institut Montpedrós per a l’adquisició d’aquests elements. D’altra banda, s’han instal·lat tendals a tota la façana de la llar d’infants.

Pel que fa a altres actuacions, més enllà de les relacionades amb l’adaptació dels centres a les altes temperatures, a la llar d’infants s’hi ha instal·lat també una nova zona verda amb gespa artificial, i se n’han adequat els espais exteriors amb jardineres i més gespa artificial; a l’Escola Colònia Güell s’hi han dut a terme les obres d’homologació del pati, i pel que fa a l’Escola Pla de les Vinyes se n’ha adequat la vorera per a fer-la més accessible.

Finalment, entre els programes educatius del nou curs, cal destacar la represa del Consell d’Infants, alhora que es dona continuïtat als projectes «Espais de Debats Educatius», «Moments Compartits» i «Teixim Educació».

Darrera actualització: 06.09.2023 | 10:34