El Consell d’Infants debat aquest any sobre l’emergència climàtica

Dijous, 27 de febrer de 2020 a les 12:00

Aquest curs els consellers i conselleres del Consell d’Infants han començat a debatre sobre l’emergència climàtica i, més concretament sobre com reduir el consum de plàstics al nostre municipi.

Dimecres 26 de febrer van celebrar una sessió amb la Neus i l’Anna, dues tècniques de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que van explicar als infants què són exactament els drets mediambientals i què podem fer nosaltres com a ciutadans i ciutadanes per defensar-los. 

A través d’una dinàmica de teatre social els infants va representar situacions quotidianes: infants, joves i no tan joves que embruten carrers i boscos, llançant llaunes, papers, embolcalls de caramels, i fan un ús desmesurat de plàstics a botigues i supermercats, entre d’altres situacions malauradament quotidianes. Mentre uns interpretaven personatges, els altres analitzaven i miraven de buscar solucions als problemes plantejats.

Va ser molt divertit i dinàmic, i els consellers i conselleres van recollir moltes propostes, però haureu d’esperar fins el juny per conèixer totes les idees que aquestes infants van plantejar!!!

Entre totes i tots aconseguirem una Santa Coloma ben neta i buida de plàstics innecessaris!.

Darrera actualització: 28.02.2020 | 14:16