La jornada «ComFluïm» inaugura el curs escolar

Dimecres, 28 de setembre de 2022 a les 10:00

La Colònia Güell ha acollit la celebració de la inauguració de l'any acadèmic amb la jornada «ComFluïm», un espai d'intercanvi, aprenentatge i encoratjament en el qual han participat docents i membres de la comunitat educativa del nostre poble i de Sant Boi de Llobregat.

Aquest és el primer any que la jornada «ComFluïm» es celebra al nostre municipi, i ha estat organitzada pels ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló i de Sant Boi de Llobregat, el Centre de Recursos Pedagògics i la Generalitat de Catalunya.

L'acte va tenir lloc el passat 22 de setembre a l'Ateneu Unió i a diferents espais de la Colònia Güell amb el tema "a la recerca d'escenaris STEAM".

La regidora d'Educació, Ester Castillo; l'alcalde de Santa Coloma de Cervelló, Jordi Bartolomé, i l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, van obrir les jornades i van donar la benvinguda a les persones assistents a l'Ateneu Unió.

Aquesta primera part del «ComFluïm» va comptar amb la conferència de la Núria Salán "Quin desastre! Sort de les STEAM" i amb la lectura escenificada del poemari de M. Martí i Pol, protagonitzada pel Josep Padró i la Montse Elias, de l'associació La Colònia Modernista.

Tot seguit les diferents entitats col·laboradores van convidar als assistents a participar en quatre escenaris STEAM distribuïts per diferents espais de la Colònia Güell:

  • Parc Sanitari Sant Joan de Déu, a la Biblioteca Joaquim Folguera
  • CITILAB, al Centre Municipal Sant Lluís
  • Coboi LAB, al pati del Centre Municipal de Sant Lluís
  • Consorci de la Colònia Güell, a la Cripta de la Colònia Güell
  • MMCA, al Centre Municipal Sant Lluís

Darrera actualització: 30.09.2022 | 10:40