La jornada pedagògica Com Fluïm inaugura el curs escolar

Dimarts, 19 d'octubre de 2021 a les 11:00

L’espai de conversa Com Fluïm és una iniciativa conjunta dels Ajuntaments de Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló i els Serveis Educatius Baix Llobregat 3, i vol ser un espai educatiu d’aprenentatge i reflexió compartit entre els dos municipis i una oportunitat per apropar-nos i fer comunitat educativa.

Jordi Bartolomé, alcalde de Santa Coloma de Cervelló, i Alba Arcos, regidora d’Educació, van participar ahir dilluns a la jornada “A la recerca de l’èxit vital” que es va celebrar a Sant Boi de Llobregat en el marc de l’espai de conversa Com Fluïm per donar la benvinguda al nou curs escolar.

Aquest curs l'acte ha tractat de la influència de l'escola a les vides personals i professionals, i ha recollit en una taula rodona els relats de vida de quatre professionals dels dos municipis que ens han parlat de com han assolit les seves expectatives vitals, vinculant-les a la seva trajectòria educativa i comunitària, i han posat de relleu la influència de l’educació i dels i les docents que els han ajudat a arribar a on són. Una de les professionals que ha participat en aquesta taula rodona ha estat la Raquel García, nascuda a la Colònia, llicenciada en Filologia anglesa, traductora, il·lustradora i autora de còmics d’humor gràfic.

També hi han participat el campió paralímpic a Tòquio 2020-21 de ciclisme adaptat, del Club Ciclista Sant Boi, Sergio Garrote; la periodista i experta en política internacional Queralt Castillo, també de Sant Boi, i Máximo Bonetti, nascut a Uruguai i santboià d'adopció, autor del llibre "Elegido por el rey" amb només 18 anys.

La jornada s’ha celebrat a Can Massallera i ha anat adreçada als equips docents i directius de tots els centres educatius de Sant Boi i de Santa Coloma de Cervelló, i també s’ha pogut seguir en directe a través del canal YouTube de l'Ajuntament de Sant Boi.

Darrera actualització: 19.10.2021 | 13:49

Imatges

L'Alcalde va donar la benvinguda a la Jornada Com Fluïm