La Llar d’Infants Municipal Rojas Feliu prepara un curs marcat per la gratuïtat de P2

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 10:00

Actualment es treballa en la reorganització del servei per adaptar-lo al nou calendari i en les gestions necessàries perquè l’escolarització sigui gratuïta als dos anys.

Paral·lelament al procés de preinscripció a la llar d’infants municipal que comença el 9 de maig (cliqueu aquest enllaç per a més iformació), el centre treballa en la implementació d’algunes de les principals novetats que s’aplicaran durant el curs 2022-2023. Entre aquestes destaca la gratuïtat del nivell de P2, i el nou calendari d’escolarització a la Llar, que per al pròxim curs serà de setembre a juny.

Pel que fa a la gratuïtat de P2, la Generalitat ha establert un mòdul mitjà de 1.600 € anuals per alumna/e, per la qual cosa serà l’Ajuntament el que assumirà la resta de la despesa que fins al moment pagaven les famílies, per a les que el pròxim curs serà gratuïta l’escolarització dels seus fills i filles a P2. La gratuïtat no inclou la quota de material i altres serveis com el menjador, l’acollida o el «Casalet» d’estiu, que continuaran sent a càrrec de les famílies.

Pel que fa al calendari d’escolarització, el Departament d’Educació de la Generalitat ha establert un nou calendari que provoca una  reorganització del servei. La previsió és que el curs comenci el 5 de setembre, amb horari intensiu les dues primeres setmanes i  que finalitzi el 30 de juny. Durant el mes de juliol l’Ajuntament oferirà el servei de “Casalet d’estiu”.

Darrera actualització: 06.05.2022 | 10:18