L’Ajuntament prepara els Casals d’estiu d’enguany

Dilluns, 9 d'abril de 2018 a les 00:00

Inscripcions Casals d'Estiu Aula 2 (infants de P3 a 5è de primària): del 16 al 20 d'abril.
Inscripcions Casals d'Estiu Activa't (adolescents de 6è de primària a 4rt d'ESO): 17 i 18 d'abril

Aquest estiu, l’Ajuntament pren el relleu de les AMPAs en l’organització dels Casals i prepara una oferta completa per a infants des d’un any fins a adolescents.

Després de diversos anys en els quals les AMPAs han estat al capdavant de l’organització dels Casals d’estiu de primària i secundària al municipi, fa uns mesos que van comunicar a l’Ajuntament que per al 2018 no continuarien amb aquesta tasca, i des del Consistori s’entoma la iniciativa per garantir que hi hagi una oferta de qualitat, donant continuïtat als diversos Casals d’estiu que poden gaudir la canalla i joves del nostre municipi.

En primer lloc cal fer públic i evident l’agraïment a les AMPAs, i especialment a les persones que han integrat les seves Comissions de Casals, per la feinada excel·lent que han fet els darrers anys. Ha estat un servei impagable a les famílies del municipi, i la seva dedicació per tal que tot sortís el millor possible no ha tingut límits. Treballar des de l’Ajuntament en col·laboració amb aquests equips de les AMPAs ha estat un plaer i els resultats parlen per si sols: el projecte de Casals a Santa Coloma de Cervelló s’ha consolidat i té un molt bon grau de satisfacció.

En segon terme, cal també fer extensiu l’agraïment als Casals Activa’t, al grup de joves que des de fa uns quants anys van fer un pas endavant per organitzar uns Casals d’enorme qualitat, molt arrelats al poble, i que han anat sempre més enllà d’un simple servei de lleure, aportant un valor afegit només comprensible des de la lògica d’un servei al poble, d’arrelament, xarxa, coneixement i implicació en la vida col·lectiva del nostre poble.

Aquest estiu Casals Activa’t es faran càrrec només del Casal destinat a joves, i l’Ajuntament, després d’analitzar diverses propostes, ha encarregat l’organització dels Casals destinats a infants de primària a l’entitat Aula2, que han proposat el programa que s’ha considerat més adient per mantenir la qualitat, la dinàmica d’arrelament al municipi i un servei que doni confiança i tranquil·litat a les famílies.

També es preveu mantenir el Casal d’estiu per a infants a partir d’1 any a la Llar d’infants, organitzat per l’equip de l’Espai familiar, en una iniciativa que es consolida després de dues edicions.

L’Ajuntament reprèn el lideratge en l’encàrrec de l’organització dels Casals amb molta il·lusió i ganes de mantenir la bona dinàmica dels darrers anys, millorant tot allò que es pugui, i espera que, malgrat hi hagi alguns elements de novetat pel canvi de gestió i d’entitats organitzadores, les famílies i els participants dels Casals, tingueu una experiència ben profitosa i divertida en les aventures que es viuran als Casals. 

Busquem monitors i monitores de lleure per als Casals d’estiu 

Pe dinamitzar, preparar i executar activitats en els casals d’estiu municipals, necessitem joves amb bona actitud i ganes de treballar amb infants i joves. 
REQUISITS: Majors de 18 anys - Títol de monitor/a de lleure - Certificat per delictes de naturalesa sexual, o en procés d’obtenir-ho - Es valorarà que siguin del municipi.

PRESENTACIÓ DE CURRÍCULUMS: Al Departament de Joventut. CRj Can Carletes | Correu electrònic: 
alonsohcr@santacolomadecervello.cat | La Regidoria de Joventut enviarà aquests currículums a l’entitat encarregada de la contractació dels monitors i monitores.

Darrera actualització: 02.05.2018 | 09:46