Les cooperatives escolars que participen en el projecte Cultura Emprenedora a l'Escola ja tenen el seu NIF

Dilluns, 9 de març de 2020

El passat dilluns dia 2 de març l'Alcaldessa de Santa Coloma de Cervelló, l'Anna Martínez, va lliurar el NIF a les dues cooperatives escolars de l'Escola Pla de les Vinyes i les tres cooperatives escolars de l'Escola Colònia Güell. Aquest és un document molt important i els hi servirà per identificar-se a l'hora de realitzar la seva activitat.

Les cooperatives van explicar com s'havien constituït: amb els seus estatuts, els càrrecs, les comissions, etc. i que ja estan treballant per dissenyar els prototips dels productes.

Van aprofitar per consultar diferents aspectes relacionats amb els dies de venda al mercat, que tindran lloc durant la Festa de la Cirera, concretament els dies 30 i 31 de maig.

Cultura emprenedora a l'escola és un projecte d'acompanyament escolar de la Diputació de Barcelona, que ens l'ofereix a través del Consell Comar del Baix Llobregat. Al nostre municipi es realitza gràcies al treball coordinat de les regidories d'Educació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament, i les dues escoles d'educació primària del municipi, l'Escola Pla de les Vinyes i l'Escola de la Colònia Güell. Durant un curs escolar, l'alumnat crea i gestiona una cooperativa escolar amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de la seva localitat.

Darrera actualització: 9.03.2020 | 09:43