L'Escola Pla de les Vinyes dona la benvinguda a la gegantona La Vinyeta

Dilluns, 23 de de maig de 2022 a les 11:00

El 16 de maig l'Escola Pla de les Vinyes va donar la benvinguda a la Vinyeta, la nova gegantona de l'escola. Ha estat dissenyada pel David Roa a partir dels dibuixos creats pels alumnes de l'escola dins el projecte de cooperació entre països de la Unió Europea Erasmus+ "My world, your world, our world" en què participa el centre des del 2019.

La Vinyeta, que va arribar acompanyada de l'Antonet, formarà part de la família de gegants i gegantons del poble. A la seva presentació oficial hi va assistir l'alcalde, Jordi Bartolomé, i la colla de Gegants i Grallers de Santa Coloma de Cervelló. Durant l'acte, els infants de l'escola van presentar diferents balls típics catalans.

Erasmus+ és un programa de la Unió Europea lligat a l'ecologia i al medi ambient que potencia l'educació, la innovació, la inclusió i la cooperació entre països de la Unió Europea. L'Escola Pla de les Vinyes hi participa des del 2019, i ha establert vincles amb dues escoles de Romania i dues del Regne Unit (Gal·les). Durant aquest any els mestres de les diferents escoles han viatjat a aquests centres per compartir i intercanviar les activitats que s'estan portant a terme i viure 'in situ' les seves experiències. Durant tota la setmana passada les mestres de Gal·les i Romania han pogut gaudir, compartir i conèixer el nostre municipi, l'entorn cultural i natural del nostre país i han gaudit de les activitats que l'escola Pla de les Vinyes ha preparat per a la seva estança. El 19 de maig es va celebrar la cloenda del programa Erasmus + amb un acte on van participar la regidora d'Educació Alba Arcos i la regidora de Cultura Maria Pau, acompanyats de la Colla de Drac i Diables de la Colònia Güell.

Darrera actualització: 23.05.2022 | 14:56

Imatges

L'Escola Pla de les Vinyes dona la benvinguda a la gegantona La Vinyeta L'Escola Pla de les Vinyes dona la benvinguda a la gegantona La Vinyeta