L’Institut Montpedrós avança i es prepara per al curs vinent amb novetats

Dilluns, 30 d'abril de 2018 a les 00:00

Les obres d’ampliació de l’edifici segueixen el calendari previst i s’espera disposar de les aules necessàries per al curs vinent a temps. El final de l’obra es preveu per a finals d’aquest any.
 

Recentment l’Ajuntament ha mantingut reunions de seguiment de les millores a l’Institut Montpedrós amb la direcció dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament al Baix Llobregat i els tècnics i l’empresa que executa l’obra d’ampliació de l’edifici, i s’ha comprovat com l’actuació segueix els terminis previstos, tot i les nombroses pluges que aquests darrers mesos han afectat al seu desenvolupament.

Tal com estava previst, el setembre de 2018 es recepcionaran 3 de les 10 noves aules que s’estan construint, fet que permetrà acollir normalment a l’inici de curs tot l’alumnat de l’Institut, que tindrà per primera vegada 5 línies al primer curs de l’ESO. Posteriorment, durant l’aturada de Nadal, s’acabarà completament l’obra d’ampliació, i a l’inici del segon trimestre del curs 2018-2019, l’Institut disposarà de totes les aules de grup, 10 en total, de les aules de desdoblament i despatxos que s’estan construint, i es recuperaran els espais exteriors actualment afectats per les obres.

Amb aquesta fase acabada, el Departament començarà a treballar per fer efectiva la darrera gran actuació prevista, el desmuntatge dels aularis en mòduls i la construcció de la pista esportiva. En paral·lel, es continuaran fent actuacions de manteniment i millora de les parts més antigues de l’edifici.

Més enllà de l’apartat de les infraestructures, l’Institut Montpedrós també està en un procés de renovació de l’equip directiu, que canviarà el curs vinent. L’actual direcció, que ha estat al capdavant de l’Institut des de la seva esperada creació, passarà el relleu a un nou equip, després d’un recorregut complex i no absent de dificultats, amb diverses ubicacions, una provisionalitat gairebé permanent i un creixement molt important. El nou equip directiu entomarà un Institut amb molts reptes educatius i de gestió, i amb un volum molt gran d’alumnes -els habituals- però, afortunadament, un centre consolidat amb ESO i Batxillerat, amb un equipament estable i suficient, i el suport d’un municipi que té tot l’interès a continuar fent de l’Institut, de les escoles i de la llar d’infants municipal un pilar positiu de present i futur de la nostra canalla, els nostres joves i la nostra societat. 

Darrera actualització: 02.05.2018 | 09:36