L’Institut Montpedrós ja compta amb l’ampliació de l’edifici

Dimecres, 30 de gener de 2019 a les 00:00

L’Institut Montpedrós assoleix una nova fita en el seu procés de consolidació i normalització, pel que fa a les infraestructures. Les obres d’ampliació de l’edifici, que permeten disposar de 10 aules noves, més aules de desdoblament i despatxos, van finalitzar durant l’aturada de Nadal i ja s‘estan utilitzant amb normalitat.

A més dels nous espais per a la docència, el final de les obres també ha permès recuperar un bon espai exterior per a l’esbarjo i l’activitat esportiva, que estava limitat per seguretat i emmagatzematge des de l’inici de les obres.

Aquesta intervenció se suma a les darreres que s’han fet també a l’edifici antic del Montpedrós, on ja s’han materialitzat inversions per reconvertir aules antigues en nous espais de laboratoris de tecnologia, aules i despatxos, renovar finestres i tancaments i reparar espais malmesos.

El proper estiu el Departament d’Educació també té previst fer noves actuacions per convertir l’antiga cuina en un laboratori de ciències, i per retirar dos dels mòduls prefabricats que ocupen la pista exterior de la part alta de l’equipament.

La incorporació i consolidació del Batxillerat i la nombrosa població escolar en edat de cursar estudis de secundària faran necessari antenir un dels mòduls prefabricats durant un temps (a determinar en funció de la matrícula al centre), fet que endarrerirà la darrera fase del projecte d’obres per finalitzar l’Institut: la pista esportiva.

L’Ajuntament i l’equip directiu de l’Institut segueixen treballant coordinadament per anar normalitzant i millorant la situació de l’equipament i aconseguir que ofereixi les millors condicions de treball per als docents i l’alumnat, i assolir uns espais de qualitat, suficients i adequats per a poder desenvolupar el projecte educatiu del centre, que amb el nou equip directiu i l’equip de professors i professores, està fent un gran esforç i una molt bona feina per actualitzar i sintonitzar amb les línies educatives de les escoles de primària. 

Darrera actualització: 01.02.2019 | 14:11