Noves dates per a les proves d’accés a la universitat

Divendres, 3 d'abril de 2020 a les 13:00

El Govern de la Generalitat i les universitats de Catalunya han acordat, en el marc del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), les noves dates de celebració de les diferents proves d’accés a la universitat, en la seva convocatòria ordinària.

L'ajornament generalitzat del calendari es pren davant l'actual situació excepcional d'emergència sanitària, per tal de minimitzar el risc de contagi per coronavirus COVID-19 entre la població.

En aquest sentit, cal subratllar que el calendari aprovat queda supeditat a possibles noves mesures que puguin adoptar les autoritats competents en relació amb aquesta pandèmia.

Així mateix, el nou calendari permet garantir que l'alumnat accedeixi a la universitat respectant els principis d'igualtat, mèrit i capacitat que sempre -i també en circumstàncies excepcionals- han de regir l'accés i l'admissió als estudis universitaris.

El nou calendari de les proves d'accés a la universitat és el següent:

  • Prova d'accés a la universitat (PAU). Convocatòria ordinària:
    Dimarts 7, dimecres 8 i dijous 9 de juliol de 2020
     
  • Prova d'aptitud personal (PAP) per a l'accés als graus en Educació Infantil i en Educació Primària. Convocatòria ordinària:
    Divendres, 19 de juny de 2020

A partir d'aquestes noves dates, i en funció de l'evolució de la situació actual, s'establirà un nou calendari de tràmits, el qual es comunicarà oportunament.

Darrera actualització: 03.04.2020 | 13:37