Obres d'ampliació de l'Institut Montpedrós

Divendres, 29 de desembre de 2017 a les 10:00

La fase d’enderroc de la zona que unirà l’edifici existent amb la nova construcció d’ampliació de l’institut es va realitzar durant la primera setmana de desembre, mentre els i les alumnes celebraven els dies culturals, i no es trobaven dins l’edifici, assegurant així la seva seguretat i evitant els sorolls molestos pel desenvolupament de les classes.

A més de l’enderroc, s’han habilitat unes escales provisionals, s’han construït separacions d’obra per diferenciar clarament la zona d’actuació de la zona on hi ha activitat escolar, i s’han obert noves portes per tal de garantir el nou Pla d’evacuació, que serà vigent durant tota l’execució de les obres, i que va ser aprovat en el darrer Consell Escolar de l’Institut Montpedrós.

Aquesta primera actuació ha estat clau en el desenvolupament de les obres, que, tot i haver començat amb retard, s’han iniciat amb normalitat. Serveis tècnics de l’Ajuntament faran el seu seguiment, i mensualment s’informarà de l’evolució dels treballs a l’Actualitat.

Darrera actualització: 19.01.2018 | 10:50