Tot a punt per a iniciar un nou curs encara marcat per la pandèmia

Divendres, 10 de de setembre de 2021 a les 10:00

Els centres escolars del nostre municipi rebran més de 1.400 infants i joves aquest curs.

El proper 13 de setembre és la data marcada per al retorn a les aules. Santa Coloma de Cervelló es prepara per a iniciar un nou curs en el qual la Llar d’Infants Municipal Rojas Feliu, les escoles Colònia Güell i Pla Vinyes i l’Institut Montpedrós comptaran amb un total de 1.432 infants i joves matriculats/des.

De la mateixa manera que en el curs passat, a l’inici d’aquest es mantindran encara una sèrie de mesures destinades a prevenir els contagis de COVID-19 als centres. La previsió és continuar amb la presencialitat en totes les etapes educatives. Això sí: es mantindran els grups de convivència estable, els quals permeten que no calgui mantenir una distància física interpersonal. Pel que fa a l’ús de la mascareta, aquesta no estarà indicada en el primer cicle d’educació infantil (de 0 a 3 anys), i tampoc serà obligatòria en el segon cicle (de 3 a 6 anys), mentre que en els cursos de primer a sisè de primària es valorarà segons el context i serà d’ús obligat a partir de l’educació secundària. Aquesta mesura es pot veure alterada en funció de l’evolució de la vacunació durant el curs. D’altra banda, es mantindrà també el protocol de ventilació dels espais.

Pati, entrades i sortides

Pel que fa als patis, s’hi permetrà la integració de diferents grups de convivència estable si es porta mascareta. Les entrades i sortides dels centres educatius continuaran realitzant-se de manera esglaonada.

Darrera actualització: 06.09.2021 | 12:32