L’Ajuntament s’adhereix al programa Digiemprèn, un web de formació gratuïta en e-commerce

Dijous, 2 de juliol de 2020 a les 13:00

L’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, amb el suport de l’Associació de Comerciants, s’ha adherit a la plataforma de formació digital Digiemprèn, una web de formació online en materia digital, creada per la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i que es dirigeix a persones que volen obrir un comerç online, o ja en tenen un i el volen potenciar.

Aquesta iniciativa està adreçada a comerciants, serveis, creadors/es i artesans/es per tal d’oferir cursos online, destinats a apropar el món digital i trobar eines i informació per poder crear un negoci on line, d’una manera molt pràctica i intuïtiva.

Concretament, Digiemprèn va adreçada a totes aquelles persones que:

  • Volen crear un negoci online, però no saben per on començar.
  • Necessiten millorar el seu negoci online.
  • Necessiten trobar informació de temes relacionats amb el món digital, dirigida a negocis com els seus, en un únic web.

Des de l’Ajuntament s'ha valorat l’adhesió a aquesta iniciativa perquè és una mesura que contribueix a potenciar un comerç local de qualitat i competitiu per tal que esdevingui un instrument de cohesió.

A més dels materials d'un curs tradicional, també permet formar-se a través de vídeos tutorials i lectures, miniguies i vídeos de 10 minuts així com a través de fòrums que els ajudaran a construir una comunitat amb usuaris i professors on poden intercanviar dubtes, opinions i experiències.

Els usuaris d’aquesta plataforma poden avançar al seu ritme, sense presses.

És un servei totalment gratuït.

La inscripció a les diferents activitats formatives de la plataforma s'ha de tramitar a través de la mateixa pàgina web de Digiemprèn.

Darrera actualització: 03.07.2020 | 13:14