Ja tenim el cartell de la 35a Festa de la Cirera i l’Agricultura

Divendres, 28 de febrer de 2020 a les 15:00

El jurat qualificador del Concurs de cartells de la 35a Festa de la Cirera i l’Agricultura ha triat com a guanyador el cartell presentat per la Laura Moreno sota el pseudònim “Mafalda”.

El jurat ha valorat especialment la creativitat de la idea i la idoneïtat de la imatge com a representació de l’entorn natural agrícola de Santa Coloma de Cervelló. D’altra banda, l’originalitat també ha estat valorada favorablement, atès que trenca la línia gràfica dels darrers anys.

Enguany s’han presentat 12 treballs, tots ells de gran qualitat, que han posat difícil al jurat realitzar la puntuació. Aquest fet no deixa de ser una evidència de la capacitat creadora dels veïns i veïnes que participen en aquest concurs.

El segon classificat ha estat el cartell presentat per la Natalia Vázquez sota el pseudònim “Peanuts 1”, i serà la imatge de la campanya promocional que l’Associació de Comerciants de Santa Coloma de Cervelló fa amb motiu de la Festa de la Cirera i l’Agricultura.

Enguany la Festa de la Cirera és també la Festa de l’Agricultura. Amb aquest canvi es pretén potenciar tot el producte agrícola de km.0 dels pagesos locals.

Des de la Regidoria de Cultura volem agrair la participació de tots i totes les participants i donem l’enhorabona a les guanyadores.

Darrera actualització: 28.02.2020 | 16:35