Tancat l'accés de vehicles, bicicletes i vianants a la via de servei agrícola

Dimarts, 19 d'octubre de 2021 a les 10:00

Des d'avui els vehicles, les bicicletes i els vianants no poden accedir a la via de servei agrícola del nostre municipi. El motiu és l'inici dels treballs de millora paisatgística i d'accés a l'àmbit fluvial del Llobregat. La previsió és que les obres tinguin una durada aproximada de tres mesos.

L'actuació prevista al nostre municipi es tracta d'una primera fase que comprèn la transformació de la porta d'accés al riu Llobregat des de la carretera BV-2002 (rotonda d'accés al poble) seguint la via de servei agrícola fins a la riera de Can Julià. També es duran a terme actuacions de millora a la desembocadura de la riera, així com al camí d'accés al riu.

Les obres que avui comencen tenen per objectiu consolidar els recorreguts d'accés a l'àmbit fluvial del Llobregat per millorar la qualitat ambiental i fer-los més resistents als fenòmens meteorològics adversos, fer-los més accessibles i fer compatible l'ús agrícola, social i lúdic amb la recuperació mediambiental.

Aquestes obres formen part d'un conjunt d'actuacions de millora al marge dret del riu Llobregat que han impulsat l'AMB i els ajuntaments de Santa Coloma de Cervelló, Sant Boi de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts. Les obres que es portaran a terme al nostre terme municipal tenen un pressupost de 360.000 €, finançats en un 75% per l'AMB i en un 25% per l'Ajuntament.

Darrera actualització: 09.11.2021 | 16:15