L’Ajuntament ofereix ajuts extraordinaris a través de targetes moneder

Divendres, 5 de novembre de 2021 a les 12:00

Al llarg de la darrera setmana d'octubre i primera de novembre, l'Ajuntament ha repartit un total de 67 targetes moneder, carregades amb 300 € cadascuna, entre famílies que han patit una disminució dels seus ingressos a causa de la COVID-19 i que van sol·licitar les ajudes.

Aquesta targeta es pot fer servir fins al 28 de febrer del 2022 als 53 comerços i establiments del municipi que s’han adherit a la campanya «Santa Coloma amb tu». Aquesta actuació permet, d’aquesta manera, donar suport tant a les famílies beneficiàries com al comerç local.

Amb aquesta targeta moneder les famílies poden adquirir aliments, roba i productes de farmàcia i perruqueria. També serveis sanitaris com logopèdia, psicologia, ortopèdia, fisioteràpia; serveis formatius de reforç escolar, música, idiomes, llibres i material escolar, així com altres activitats o serveis adreçats a les famílies. També aliments per a consumir en bars i establiments de restauració. L’única limitació és la compra de begudes alcohòliques, tabac, altres articles de fumador, loteries o jocs d’atzar.

Darrera actualització: 03.11.2021 | 14:41