Consum

Notícies

  • 9 de maig de 2019 Campanya informativa al establiments del municipi

    El Servei de Suport a les Polítiques de Consum  de la Diputació de Barcelona ha dut a terme una campanya informativa entre els establiments de Santa Coloma de Cervello amb l’objectiu de comprovar el compliment dels requisits mínims d’informació que  tots els establiments han de facilitar a les persones consumidores.

  • 30 de gener de 2019 L’Ajuntament activa una Comissió d’Habitatge L’Ajuntament activa una Comissió d’Habitatge

    La Comissió d’Habitatge s’organitza com a grup de treball per analitzar les necessitats, possibilitats d’actuació i propostes de futur per desenvolupar una política municipal d’habitatge que, en la mesura de les possibilitats d’un Ajuntament i d’un municipi com Santa Coloma de Cervelló, faciliti el dret d’accés a l’habitatge i activi recursos per disposar de més opcions alhora de donar resposta a les situacions d’emergència social que es produeixin al poble.

  • 4 de desembre de 2018 Al Nadal, jo ho tinc clar! Comerç de Santa Coloma comerç

    El 30 de novembre carrers i places s'han engalanat amb les llums de Nadal. Com cada any, la iniciativa d'il·luminar carrers i places del municipi ha estat possible gràcies a la col·laboració del comerç local, indústries, entitats financeres i l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:08