Consum

Notícies

  • 30 de gener de 2019 L’Ajuntament activa una Comissió d’Habitatge L’Ajuntament activa una Comissió d’Habitatge

    La Comissió d’Habitatge s’organitza com a grup de treball per analitzar les necessitats, possibilitats d’actuació i propostes de futur per desenvolupar una política municipal d’habitatge que, en la mesura de les possibilitats d’un Ajuntament i d’un municipi com Santa Coloma de Cervelló, faciliti el dret d’accés a l’habitatge i activi recursos per disposar de més opcions alhora de donar resposta a les situacions d’emergència social que es produeixin al poble.

  • 4 de desembre de 2018 Al Nadal, jo ho tinc clar! Comerç de Santa Coloma comerç

    El 30 de novembre carrers i places s'han engalanat amb les llums de Nadal. Com cada any, la iniciativa d'il·luminar carrers i places del municipi ha estat possible gràcies a la col·laboració del comerç local, indústries, entitats financeres i l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló.

  • 29 de novembre de 2018 Aquest Nadal, el comerç local molt a prop teu Aquest Nadal, el comerç local molt a prop teu

    “Aquest Nadal, molt a prop teu”, és la campanya comercial de Nadal que enguany ha posat en marxa l’Associació de Comerciants de Santa Coloma, amb el suport de l’Ajuntament. L’objectiu és incentivar les compres nadalenques al comerç local, amb el sorteig de xecs regal i d’una panera nadalenca.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:08