Consum

Notícies

 • 27 de novembre de 2020 A Santa Coloma de Cervelló gaudeix del Nadal ben a prop Campanya Nadal comerços

  Gaudeix del Nadal ben a prop és la campanya comercial de Nadal que enguany posa en marxa l’Associació de Comerciants de Santa Coloma de Cervelló, amb el suport de l’Ajuntament. La campanya, que comença el pròxim 1 de desembre, vol promocionar i incentivar les compres nadalenques al comerç local, objectiu que aquest any pren una especial rellevància donada la situació excepcional que està vivint el comerç.

 • 30 de setembre de 2020 Ara més que mai, amb el comerç local

  Ara més que mai, amb el comerç local, és el missatge de la campanya de promoció del comerç de proximitat que des del mes de juny ha posat en marxa l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants.

  La campanya va començar el mes de juny amb cartells promocionals, i ara són els mateixos comerciants els que ens donen a conèixer amb un vídeo promocional la varietat de productes i serveis que posen al nostre abast els 70 comerços i establiments que tenim a Santa Coloma de Cervelló.

 • 26 de juny de 2020 Ara més que mai, amb el comerç local Ara més que mai, amb el comerç local

  Amb el lema "Ara més que mai, amb el comerç local", l'Ajuntament, en col·laboració amb l'Associació de Comerciants, impulsa una campanya per posar en valor i sensibilitzar veïnes i veïns de la importància del consum en el comerç de proximitat.

Activitats

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:08