S'amplia fins al 9 de desembre el termini perquè les famílies sol·licitin les beques per als Casals d’Estiu i activitats esportives

Dijous, 3 de desembre de 2020 a les 12:00

S'amplia fins al 9 de desembre el termini perquè les famílies de Santa Coloma de Cervelló sol·licitin els ajuts econòmics en forma de beca que ha aprovat l’Ajuntament per als Casals d’Estiu 2020 i per a les activitats esportives que es realitzaran al llarg del curs 2020-2021.

Aquestes beques tenen per objectiu ajudar les famílies a fer front a la despesa d’aquests serveis, i facilitar d’aquesta manera l’accés a la realització i participació a les esmentades activitats, amb l’objectiu que ningú quedi exclòs per motius econòmics o de caire social.

 • Beques pels Casals d’Estiu 2020. Aquests ajuts seran únicament per a la participació en els casals en horari de 9h a 14h, sense ser subvencionables el servei d’ acollida i menjador.
   
 • Beques per les activitats esportives per al curs 2020-2021 que realitzaran  les entitats de  Santa Coloma de Cervelló  amb conveni de col·laboració amb la Regidoria d’ esports així com les AMPAs dels centres educatius municipals.

A les bases de la convocatòria podeu consultar els requisits per beneficiar-se de les beques, els criteris de valoració.

On i quan s’han de presentar les sol·licituds?

Fins al 9 de desembre de 2020

Ateses les mesures de seguretat i prevenció  provocades per  la COVID-19, la sol·licitud de beca es realitzarà de manera telemàtica i amb un certificat electrònic. Com ho has de fer:

 1. Entra a la finestreta electrònica de tramitació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, i omple la instància genèrica.
   
 2. Adjunta el model de sol·licitud de beca.
   
 3. Adjunta pdf o imatge de la documentació que es demana a les bases de la convocatòria.

Per fer la tramitació telemàtica cal certificat electrònic. Trobaràs més informació al web de l’Ajuntament.

De manera excepcional, si la persona sol·licitant no pot fer la presentació telemàtica, es podrà demanar cita prèvia a l’Ajuntament:

Darrera actualització: 04.12.2020 | 15:54