Els nedadors Eric Fernández i Leo Muñoz, subcampions de Catalunya a la Final per Delegacions amb la selecció del Baix Llobregat

Dimecres, 5 de juny de 2019 a les 12:00

L'Eric Fernández i el Leo Muñoz, nedadors de la selecció del Baix Llobregat i veïns de Santa Coloma de Cervelló, s'han proclamat subcampions de Catalunya a la categoria Benjamí a la Final per Delegacions que es va celebrar el cap de setmana del 18 i 19 de maig a les piscines Win Complex Esportiu de Tortosa.

Els equips de Girona i Tarragona s'han emportat la medalla d'or, el primer en les categories aleví i benjamí i el segon en infantil, junior i absolut.

Darrere el Girona aleví i benjamí, l'equip del Baix Llobregat s'ha penjat la medalla de plata i el Lleida la de bronze. En quart lloc s'ha classificat el Tarragona, en cinquè el Catalunya Central i en sisena posició el conjunt del Vallès. En el cas de les categories infantil, junior i absolut, el Baix Llobregat ha estat de nou el segon equip classificat, per darrere del Tarragona, el Vallès ha acabat al tercer esglaó del podi i el Catalunya Central s'ha situat en quart lloc.

Moltes felicitats a l'Eric i el Leo pel seu esforç i èxit esportiu!!

Darrera actualització: 12.06.2019 | 14:51