L’Ajuntament repartirà porta a porta 1.144 mascaretes per als infants

Dijous, 30 d'abril de 2020 a les 15:45

Perquè tots els infants de Santa Coloma puguin sortir al carrer amb protecció, demà l’Ajuntament farà arribar mascaretes de cotó als nens i nenes de 4 a 13 anys empadronats al municipi. El repartiment el faran porta a porta un grup de voluntaris, que entregaran una mascareta de cotó per a cada infant. En total es repartiran de forma gratuïta 1.144 mascaretes que ha adquirit l’Ajuntament.

Els voluntaris deixaran les mascaretes a la bústia, junt amb les indicacions de com s’han de rentar, i trucaran a cada domicili per avisar les famílies.

Les mascaretes són 100% de cotó, i es poden reutilitzar. Cal rentar-les a una temperatura de 60ºC un mínim de trenta minuts. Perquè no es deteriorin, és millor no superar aquesta temperatura.

Es recomanable rentar-les abans d’usar per primera vegada, i després d’utilitzar-la. Recordeu que és important rentar-se bé les mans abans de tocar la mascareta, tant per posar-la com per treure-la.

Des del consistori volem agrair el treball i implicació de les persones voluntàries que estan col·laborant en aquesta i en altres tasques de voluntariat.

Darrera actualització: 02.05.2020 | 13:47