Joventut

Notícies

  • 11 de febrer de 2020 Fes-te la festa! Cirera Jove! Pressupost participatiu per als joves Fes-te la festa! Cirera Jove! Pressupost participatiu

    La regidoria de Joventut ha obert un procés participatiu per saber quines activitats voldrien incloure els i les joves del municipi a la 35a Festa de la Cirera i l’Agricultura que celebrarem a Santa Coloma de Cervelló els dies 29, 30 i 31 de maig. Poden participar joves de 15 a 29 anys, i el pressupost que s’hi destina és de 3.000€.

  • 24 de desembre de 2019 A la nit, respecta i no deixis rastre! A les nits, respecta i no deixis rastre!

    A les nits, els espais públics com parcs i places apleguen un bon nombre de veïnes i veïns. Amb l'objectiu de reduir les conductes incíviques (sorolls, brutícia, consum d'alcohol i drogues...) en aquests espais, des de la regidoria de Convivència i Seguretat i iniciem una campanya de civisme per sensibilitzar la ciutadania en el respecte a l'ús adequat dels espais públics i el descans del veïnat.

  • 18 de novembre de 2019 La regidoria de Joventut es suma a la campanya del Dia sense alcohol La regidoria de Joventut es suma a la campanya del Dia sense alcohol

    Entre 40 i 50 adolescents i joves del municipi van participar el passat divendres 15 de novembre a les activitats que amb motiu de la celebració del Dia sense alcohol va organitzar la regidoria de Joventut per tal de sensibilitzar i conscienciar els més joves dels efectes nocius que comporta el consum d'alcohol.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:10