Joventut

Notícies

  • 28 d'octubre de 2021 Activa’t ja disposa d’un espai a Can Carletes Mòdul Can Carletes

    Aquesta setmana l’Ajuntament ha fet entrega de les claus del nou mòdul situat a l’exterior del recinte de Can Carletes a l’entitat juvenil Activa’t. Es tracta d’una cessió d’ús per a 2 anys i forma part de les accions recollides al Pla Local de Joventut dintre del programa de foment i suport a l’associacionisme juvenil.

  • 13 de setembre de 2021 Oberta una nova convocatòria d’ajuts per a les famílies Nova convocatòria d’ajuts per a les famílies

    Les famílies poden sol·licitar fins a l'1 doctubre les ajudes econòmiques que l'Ajuntament ofereix a les famílies per als casals d’estiu, activitats esportives, servei de menjador de la llar municipal i, enguany també, estudis postobligatoris.

  • 5 de juliol de 2021 Detectats 35 casos positius en el cribratge de COVID-19 realitzat a adolescents i joves Cribratge de COVID-19

    Gràcies al cribratge que es va fer el passat dissabte a adolescents i joves asimptomàtics s’han pogut detectar 35 casos positius de Covid-19 al municipi i tallar les cadenes de contagis.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:10