Medi ambient

Notícies

  • 31 d'octubre de 2018 Publicitat? No, gràcies! Publicitat? No, gràcies!

    Setmana rere setmana les bústies s’omplen de tota mena de papers publicitaris, la majoria dels quals acaben directament a la paperera. Però hi ha solucions per evitar rebre a la bústia aquest tipus de correu comercial i reduir la quantitat de residus de paper que generem.

  • 28 de setembre de 2018 L’Ajuntament tira endavant el projecte d’horts urbans Ajuntament tira endavant el projecte d’horts urbans

    L’Ajuntament ja ha tancat el període de presentació d’ofertes per a la licitació de les obres d’arranjament dels terrenys on s’ubicaran els horts urbans. Un cop enllestit aquest tràmit, podran començar les obres per habilitar un total de 18 parcel·les d’uns 30 metres quadrats a la zona del Parc de Can Carletes.

  • 29 de juny de 2018 Litio, el linx ibèric trobat a Santa Coloma, ja és a casa Litio es va adaptar bé als camps de cirerers de Santa Coloma, on vivia relaxat i en bones condicions.

    Litio, el linx ibèric que el passat 6 de juny va ser capturat a Santa Coloma de Cervelló, ja ha tornat a Vale do Guadiana, al sud de Portugal, on va ser alliberat per primera vegada el 2015 per Iberlince, el centre de cria en captivitat del Acebuche, a Huelva, que el va veure néixer el 5 d’abril de 2014.

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:15