Medi ambient

Notícies

  • 8 de setembre de 2021 Fins a un 85% de les deixalles del contenidor gris es poden reciclar Fins a un 85% de les deixalles del contenidor gris es poden reciclar

    L’Ajuntament treballa per a la implantació del model de recollida porta a porta per tal de poder assolir els objectius de reciclatge que marca Europa.

  • 2 d'agost de 2021 Neteja extraordinària de l'eix comercial

    Del 9 al 14 d’agost l’Ajuntament realitzarà una neteja extraordinària i intensiva dels carrers que apleguen la major part del comerç local. La voluntat és realitzar una neteja en profunditat per tal de millorar les condicions de salubritat de l’espai públic i contribuir a fer més atractiva per a la ciutadania la passejada i l’experiència de compra, incentivant així la visita a aquests comerços, molt castigats per la pandèmia.

  • 19 de maig de 2021 La Jugatecambiental acull la 4a edició del Bioblitz Metropolità 4a edició del Bioblitz Metropolità

    El pròxim diumenge 23 de maig la Jugatecambiental de Can Lluc acollirà la 4a edició del Bioblitz Metropolità, una jornada de ciència ciutadana que organitza l’AMB a les Jugatequesambientals amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Diversitat Biològica del 22 de maig. L’objectiu del bioblitz és fomentar la participació ciutadana en el recompte d’espècies per obtenir així un cens d’éssers vius i una fotografia de la biodiversitat al territori.

Activitats

Darrera actualització: 05.03.2018 | 10:15