Punt Òmnia

Punt Òmnia
Amb un equip informàtic renovat i més modern, el Punt Òmnia us ofereix un espai de formació en noves tecnologies gratuït i obert a tota la ciutadania, amb programes específics per a gent gran, dones, entitats i persones a l'atur en situació de recerca de feina, i us ofereix un Punt d'aprenentatge de català i la possibilitat d'obtenir el Certificat ACTIC.

La Fundació Pere Tarrés és qui gestiona el Punt, i el formador és l'Antonio Collado.

Que us ofereix el Punt Òmnia?

ACCÉS LLIURE
(Divendres de 9.00h a 11.30h)

Al Punt Òmnia trobareu una aula informàtica amb servei d’accés lliure per tal de connectar-vos a internet gratuïtament. També un servei de consultes tècniques i pedagògiques al voltant de les noves tecnologies, i una petita biblioteca i hemeroteca amb documentació sobre informàtica.

ESPAI FORMATIU

S’imparteixen cursos d’informàtica de nivell bàsic i usuari gratuïts i en horari de matí i tarda. Iniciació a la informàtica. Ofimàtica. Multimèdia. Smartphones. Interacció amb internet. Compres i tràmits. Xarxes socials. Seguretat. Recerca de feina per internet.  Creació de blogs i espais web.

ESPAI ENTITATS

El Punt Òmnia proporciona suport informàtic a les entitats. Actualment s’imparteixen cursos de Gestió d’eines compartides i suport a la creació del Pla de comunicació digital, a més d’assessorament en altres qüestions informàtiques.

ESPAI LABORAL: RECERCA I/0 MILLORA DE FEINA

Les persones en situació de recerca o millora de feina disposen d’assessorament individualitzat per organitzar la seva recerca en línia, a més de cursos per millorar les seves competències. Aquest servei s’ofereix en col·laboració amb el Servei Local d’Ocupació i el Servei d’Ocupació de Catalunya.

ESPAI DONA

En coordinació amb les Dones pels 4 Cantons i la Regidoria d’Igualtat es fan accions relacionades amb la igualtat de gènere, i formació específica per a dones.

ESPAI GENT GRAN

Al Punt es fan cursos TIC específics per a gent gran, per tal d’evitar l’anomenada escletxa digital. L’ús bàsic dels aparells (Pc’s i smartphones), a banda de cursos per interactuar a internet (compres, xarxes, etc) són els més freqüents.

PUNT EXAMINADOR ACTIC

L’ACTIC és un certificat que emet la Generalitat i que acredita la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) davant de qualsevol empresa o administració. El Punt Òmnia és un centre examinador oficial.

PUNT D'AUTOAPRENENTATGE DE CATALÀ

El Punt Òmnia us ofereix un recurs addicional per a l'aprenentatge de català, principalment de nivells bàsics, per a les persones que necessitin iniciar o reforçar el seu procés de formació en català, o que vulguin aprendre català i no tinguin possibilitat de fer un curs presencial.

CENTRE CÍVIC CAN BARUTA - C. Lluís Pascual Roca, 2-4 - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Antonio Collado
Telèfon: 93 634 08 02 (extensió 105)
Correu electrònic: colomac@xarxaomnia.gencat.cat
Lloc web: xarxaomnia.gencat.cat/blocs/colomac/
Horari:  
Accés lliure i consultes: Divendres, de 9h30 a 11h30
Darrera actualització: 05.11.2018 | 09:46