L’Ajuntament fa públiques les seves cartes de serveis

Dimarts, 6 de febrer de 2024 a les 10:00

Aquests documents estableixen els compromisos municipals pel que fa als serveis que s’ofereixen a la ciutadania i faciliten les vies per a conèixer l’opinió de les persones que en fan ús

Quins són els serveis municipals que tenim a la nostra disposició? De quina manera els podem sol·licitar? Podem fer alguna aportació que ajudi a millorar-los? A totes aquestes preguntes i a d’altres volen donar resposta les cartes de serveis, uns documents públics elaborats per les administracions i que recentment l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló ha redactat i publicat.

Les cartes

En total, són 24 els documents elaborats i publicats al web municipal. Aquests cobreixen un ampli ventall d’activitats municipals, que van des de la cultura o l’esport fins a l’educació, passant per la protecció civil o l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

A través d’aquestes cartes, tenim la possibilitat no només de conèixer els serveis de què podem fer ús, sinó també els compromisos de qualitat que s’assumeixen en la seva prestació o els drets, els deures i la forma de participació establerts en relació amb aquests. Cal destacar també que, més enllà de la informació que ofereixen, les cartes de serveis són també eines per a establir un diàleg amb la ciutadania.

Un cop elaborades, les cartes de serveis municipals són objecte d’una revisió constant i d’una avaluació anual per valorar el grau de compliment dels compromisos establerts que s’ha assolit.

Darrera actualització: 06.02.2024 | 11:06