Consultori Mèdic de la Colònia Güell

Atenció sanitària durant l'emergència sanitària de la COVID-19

Des del 25 de març el CAP Montclar de Sant Boi i el CAP El Serral de Sant Vicenç dels Horts seran els dos centres amb servei presencial per a la nostra població. El CAP de Santa Coloma de Cervelló i el consultori mèdic de la Colònia Güell es van tancar el 13 de març com a conseqüència de la crisi sanitària ocasiona per la COVID-19.

Es recomana desplaçar-se al CAP només en cas estrictament necessari per no col·lapsar el servei. Recorda que pots utilitzar altres mitjans no presencials com l'E-consulta, La Meva Salut, i per al control de simptomes del coronavirus pots descarregar-te l'APP STOP COVID19.

CAP Montclar
Pi Margall, 115 (Sant Boi de Llobregat)
Telèfon: 93 652 91 16

CAP EL Serral
Carretera de Sant Boi, 59-61 (Sant Vicenç dels Horts)
Telèfon: 93 672 48 59 - 93 672 47 96

  • Per a qualsevol consulta que es pugui solucionar telefònicament, heu de trucar a CAP MOLÍ NOU al telèfon: 93 654 33 00. El CAP Molí Nou no dóna servei presencial, però si atenció telefònica.
     
  • L'atencó pediàtrica hospitalària urgent, l'atenció obstètrica i el parts que fins ara es realitzava a l'Hospital de Sant Boi, es realitza a l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues.

Truca al CAP només quan sigui imprescindible

Per a qualsevol consulta que es pugui solucionar telefònicament, heu de trucar al telèfon del CAP MOLÍ NOU: 93 654 33 00. El CAP Molí Nou no dóna servei presencial, però si atenció telefònica.

Si no aconsegueixes contactar-hi, truca a l’OAC de l’Ajuntament al 93 645 07 00. Recollirem la teva consulta i la traslladarem al CAP.

Quan truquis a l’Ajuntament, has de tenir a mà la teva targeta sanitària i les dades del teu historial o tractament. Des de l’Ajuntament farem arribar la teva consulta al CAP i ells es posaran en contacte amb tu. Tingues en compte que aquesta és una via excepcional i que l’Ajuntament no presta el servei d’informació, només traslladarà la teva consulta al Centre d’Atenció Primària perquè ells et puguin donar resposta.

Horari d’atenció de l’OAC: de dilluns a dijous, de 9 h a 18 h. Divendres, de 9 h a 14.30 h.

La Meva Salut et permet fer gestions sense desplaçar-te al CAP

Des de La Meva Salut pots:

  • Fer E-consulta: contactar directament amb el vostre metge de primària
  • Descarregar les vostres receptes.
  • Altres tràmits, com consultar història clínica, tramitar o renovar una baixa laboral, etc

Si encara no ets usuari/a de La Meva Salut, pots dona-te d’alta omplint el formulari que trobaràs a: https://lamevasalut.gencat.cat/web/cps/registra-t

També es pot rucar al 900 053 723, de dilluns a divendres de 8 h a 20 h, tot i que es recomanable fer-ho enlínia per no colapsar el telèfon.

Pla de medicació i receptes

Si estàs prenent un tractament de llarga durada i t'ha caducat el Pla de medicació no vagis al CAP, vés a la farmàcia amb la targeta sanitària. Si el medicament ja estava al Pla de medicació, et donaran la medicació per a un mes de tractament.

Si el medicament és nou o de control especial, t'has de posar en contacte amb el teu metge o metgessa a través de l'e- Consulta i, si no és possible, per telèfon. El metge o metgessa valora la sol·licitud i emet el Pla de medicació perquè el puguis tenir disponible des de la targeta sanitària (TSI) o perquè te'l puguis descarregar des de La Meva Salut.

Claudi Güell, 1 (Colònia Güell) - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 654 33 00
Horari:  
Dilluns i dijous, d'11h a 13h. Dimecres, de 12h a 14h. Tancat tot el mes d'agost. Dimarts i divendres atenció al CAP de Molí Nou (Ronda Sant Ramon, 5 - Sant Boi de Llobregat)
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 24.04.2020 | 07:54