Les obres del consultori de la Colònia Güell es tornen a licitar per a actualitzar-ne els preus

Dimarts, 5 de juliol de 2022 a les 10:00

L'Ajuntament s'ha vist forçat a modificar el projecte per tal d'actualitzar els preus dels treballs a l'actual situació del mercat i afavorir la presntació d'ofertes.

L’actual situació d’inflació i de problemes d’abastiment global està provocant que el conjunt d’administracions tingui més difícil l’adjudicació d’obres per la manca d’empreses que executin les seves propostes. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló s’ha vist forçat a revisar els preus d’una de les obres més importants del mandat, com són les destinades a solucionar els problemes d’accessibilitat que presenta la Casa del Secretari, l’edifici que acull el consultori de la Colònia Güell, les quals n’han de permetre la reobertura.

Així, el passat 16 de juny es modificava el projecte per tal d’actualitzar els preus dels treballs a l’actual situació del mercat i afavorir d’aquesta manera la presentació d’ofertes. Aquesta nova licitació suposarà un endarreriment no previst en les obres.

El projecte, que permetrà, a més, la creació de noves divisions interiors, s’emmarca en l’acord assolit entre el consistori i el Departament de Salut perquè es reprengui el servei de con-sultori mèdic que va quedar suspès amb l’inici de la pandèmia.

Darrera actualització: 04.07.2022 | 15:04