Mascaretes solidàries contra el COVID-19

Dilluns, 30 de març de 2020 a les 14:00

Un grup de 20 dones del municipi està confeccionant mascaretes de cotó de doble capa. Ja ens han fet arribar més de dues-centes vuitanta unitats que des de l'Ajuntament distribuïm entre el personal dels serveis municipals en actiu i el voluntariat, com a mesura de protecció contra el COVID-19.

Són mascaretes per a ús preventiu, no sanitari, i compten amb una doble capa on s'hi pot posar un filtre.  

A aquesta iniciativa s'hi sumen d'altres, com la de la Bugaderia Blanc i Verd, i de Toke’s, que han donat material i també han cosit mascaretes.

L'estudi de disseny Hexel Anzeigen ha dissenyat pantalles protectores per imprimir amb tecnologia 3D. Ja n’ha confeccionat 12 pantalles de protecció i continuen imprimint més. Aquestes pantalles les estan utilitzant la Policia Local i també es fan arribar a centres de salut per a ús sanitari. L'Escola de la Colònia Güell ha cedit una impressora 3D que també s’està utilitzant per a la impressió de pantalles protectores.

Dones pels 4 Cantons també està col·laborant en la confecció de mascaretes de cotó.

La Farmàcia Jaume Tura ha donat gels desinfectants per a la Policia Local, i el Centre d’estètica Mònica Rubia, Carpe Diem, KT Pink Tattoo, el Centro Médico Dental Eumaden i la Clínica Dental Dra. Martín han donat també mascaretes, i Equilibirum Salut guants, també per a la Policia Local i per a centres de salut.

La Pizzeria La Cosa Nostra va portar pizzes a la Policia Local de Santa Coloma de Cervelló.

El Menú del Petit, que gestiona el menjador escolar de l'Escola Pla de les Vinyes, ha fet donació d'àpats a la Residència Geriàtrica Maria de la Salud.

I l’AMPA de l’Escola Colònia Güell ha proporcionat 50 safates i un carro per a servir àpats a la residència de gent gran Residencial Colònia Güell.

Santa Coloma està demostrant ser un poble solidari amb aquesta i d'altres iniciatives que estan emprenent persones voluntàries, entitats, comerços i empreses. Us volem agrair de tot cor la vostra solidaritat.

Darrera actualització: 14.04.2020 | 23:09