Serveis d'Informació i Atenció a les dones del Baix Llobregat

El Servei d'Informació i Atenció a les dones (SIAD) és un servei d'informació, assessorament, primera atenció i acompanyament, si escau, amb relació a l'exercici dels drets de les dones en tots els àmbits relacionats amb llur vida laboral, social, personal i familiar.

El SIAD tenen dos serveis especialitzats:

Assessorament Jurídic

  • Aquest servei proporciona informació i assessora de qualsevol tema relacionat amb processos civils:
  • Separacions i/o divorcis: impagament de pensions d'aliments, guarda i custòdia de fills/filles, règim de visites, divisió dels béns ganancials, entre d'altres.
  • Processos penals: denúncia per maltractaments, les conseqüències per al denunciant i per al denunciant, ordres d'allunyament, entre d'altres.

Atenció psicològica

Consisteix en una atenció psicològica per tal de superar situacions de malestar emocional, fomentar l'autoconfiança i proporcionar eines per l'empoderament i millora de les relacions socials.
Altres temes que es poden treballar des d'aquest servei són: superar les dificultats de l'entorn laboral, de les relacions de parella i/o familiars, suport i orientació davant d'una situació de violència familiar o masclista, per superar el malestar davant d'un procés de separació o divorci, entre d'altres.

Quin cost té:

Gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

Totes les dones del municipi.
Als Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament
Plaça de les Vinyes, s/n - (Edifici de l'Ajuntament)
De dilluns a divendres de 9 a 14 hores
Telèfon: 93 634 19 51

Darrera actualització: 28.02.2018 | 15:27