Assemblea Jove

Divendres, 1 de març de 2024 de 17.30 h a 20.00 h

La Pasta Jove. Pressupostos Participatius
Al gimnàs de l'Institut Montpedrós

Un cop validades les propostes presentades pels i les joves als Pressupostos Participatius la Pasta Jove a la plataforma Decidim, l’1 de març es celebrarà l’Assemblea Jove a l’Institut Montpedrós.

L’assemblea jove consistirà en 3 parts:

  • Defensa de propostes
  • Votació col·lectiva
  • Votació individual.

Totes les persones joves del municipi podran assistir a l’assemblea i prendre part de les votacions col·lectives i individuals de les propostes d’activitats i d’inversions. Només aquelles propostes validades tècnicament i econòmicament podran ser defensades a l’assemblea.

Les propostes hauran de ser defensades per les persones joves impulsores per poder passar a les votacions col·lectives i individuals. Un cop feta la defensa de les propostes es passarà a la votació col·lectiva, i un cop finalitzada a la votació individual. A continuació es farà el sumatori de les votacions. S’ordenaran les propostes de major a menor puntuació i s’adjudicarà el crèdit disponible o fins a obtenir un sumatori inferior al crèdit disponible. Aquestes seran les propostes guanyadores i, per tant, les que s’hauran d’executar.

Institut Montpedrós

Esquirol, 9 - 08690 Santa Coloma de Cervelló - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 645 35 74
Adreça electrònica: insmontpedros@xtec.cat
Lloc web: www.institutmontpedros.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 22.02.2024 | 12:19