Convocada la Taula de seguiment de l’Emergència Climàtica dimarts 2 de febrer per parlar de la transició alimentària

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 10:00

La Taula de seguiment de l’Emergència Climàtica debatrà el pròxim dimarts 2 de febrer sobre la transició alimentària. Serà una reunió telemàtica i es podrà seguir a partir de les 18:00 hores en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament, des d’on la ciutadania podrà formular les seves preguntes.

Si voleu participar a la reunió telemàtica amb imatge i veu, envieu un correu electrònic a l’adreça agustinsm@santacolomadecervello.cat i us farem arribar l'enllaç del Jitsi. Places limitades.

La taula rodona començarà amb la participació de Raimon Roda, Cap del Servei d’Infraestructura Verda de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Tot seguit prendrà la paraula la Regidora de Medi Ambient, Susana Gaitán, que ens explicarà què s’ha fet i què es preveu fer al nostre municipi per assolir els objectius de la transició alimentària.

La Taula de seguiment de l’Emergència Climàtica es va crear el setembre de 2019, i el primer acord va ser subscriure l’Agenda 2030 aprovada per l’Organització de les Nacions Unides i treballar per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Donat que aquests objectius inclouen pràcticament totes les actuacions que es porten a terme en el municipi, es va acordar centrar el treball de la taula en cinc eixos bàsics: transició energètica, mobilitat sostenible, transició alimentària, residu zero, infraestructura verda i biodiversitat.

Fins a la data s'han celebrat dues sessions, el 16 de juny de 2020 sobre la gestió dels residus, i el 29 de setembre de 2020 obre energia. Podeu veure les sessions de la Taula d'Emergència Climàtica al Canal de You Tube de l'Ajuntament.

Darrera actualització: 29.01.2021 | 12:05